Tuesday, July 14, 2009

Midagi uut

Tööl hakkas mõte jooksma. Alguses tegi paar kohmakat sammu, siis sörkis aeglaselt ja lõpuks sai enam-vähem hoo sisse. Jooksis millegi uue suunas ja jõudiski täna kohale. Kusjuures finiš oli enne lõppu veel täiesti tundmatu.
Mõte jooksis sinna suunas, et teeks midagi hääd. Merli tuli ka külla ja puha. Ja teeks midagi uut. Kohvri peal vedeles pakk Digestive küpsiseid tumeda šokolaadiga...Njaa, juurde natuke vaniljekastet valge šokolaadiga...kookos...maasikad...proovime.


Küpsistest, veidikesest kookosest ja margariinist korvid. Mikseriga vahustada kaera-vanilje kastet, juurde sulatatud valget šokolaadi. Muffinipanni kukkusid rõõmsalt suvised kollased muffinivormid ja küpsisetaignast jätkus perfektselt kaheteistkümneks korvikeseks. Igaühesse neist törts valget nämmadust, keskele pool maasikat ja riputada üle kookosega. Tegelikult võiks ju peale triibutada veel sulašokolaadi ja mündilehe ka kuskile sinna torgata. Mida pole, seda pole.



Külmkapis seisid need kaksteist armsakest tundi kaks-kolm. Ettevaatlik amps ja...




Üllatusin isegi, et need NII head välja tulid. Olin veidi skeptiline tumeda ja valge šokolaadi kooselus ühes korvis, aga näed, ei tasu šokolaadi-rassist olla - sobivad ju väga hästi! Great success!

Nüüd on neile kullakestele vaid nime vaja. Help?!

2 comments:

Merli Vajakas said...

oiiiii, kuidas tahaks neid veel. MMMMM...

Nimi? Eee...Tume-valge? Dwhite? :D

ThunderGhost said...

Kamoon kuna idee tuli siin siis sa pead nende nimeks panema CatHouse! ;)