Wednesday, August 26, 2009

Annule ja gängile

Kolmapäeva hommik sai tihedalt sisustatud - köögis. Muidugi oli äärmiselt vajalik vahukoore-paanika, mis tekkis Co-marketis, kus nimelt EI OLNUD vahukoort. Ja noh, ilma vahukooreta pole ka kirsitorti. Aga igaks juhuks küsisin leiva-saia tellimise arutelu pidanud kahe naistöötaja käest, millal vahukoor nendeni jõuda võiks. "Oooih, isver, kohe!" Neil ikkagi OLI vahukoort, aga välja ladumata - naiste asi, olid lobisema jäänud. Sain oma kolm pakki ja tegin sääred. Selleks ajaks olid nii kohv, puding kui kirsisegu jõudnud kenasti ära jahtuda ja ootasid vaid üksteise otsa ladumist.


Seekord ei saanudki kogu kupatus väga magus. Pole armunud, väitis seepeale Liina. Ju siis eelmine kord napp pool kuud tagasi olin rohkem, ei tea. Aga hoidsin tõesti suhkrutopsist eemale - täitsa meelega kohe. Aga kukkus välja hää.

Korvikesed said seekord omale mustikad pääle. Muus osas ikka sama lihtne teha ja sama magusad ja üldiselt täitsa nämmad.


Annu ema köögiviljapitsa oli super! Leib ka! Praegu nosin ise töölt kaasa haaratud speltaleiva küpsetussegust paar tunnikest tagasi ahjust tulnud leiba. Mmm...

No comments: