Ma pole küll väga osav sulašokolaadiga kirjutaja (veel) ja šabloonidega mässamiseks polnud tol hetkel ka aega, aga muus osas vähemalt tuli igati tore sünnipäevatort (if I may say so myself). Tegemist on muretaignapõhja ja jäätisega põhimõtteliselt - isetehtud maasikašerbett, vaniljejäätis (TofuLine) ja voila!
Muuseas, kui tekib küpsetamise ajal selline mure, et kuskilt pole kanamune võtta, siis võib nende asemel vabalt kasutada püreestatud banaani (1:1). See kook saigi endale banaanimaitselise põhja, mis ülihästi maasikatega sobib. Viimasel ajal ongi küpsistesse ja koogipõhjadesse banaan sattunud. Küpsised jäävad nt õhulisemaks. Nämm-nämm.
1 comment:
Et siis järgmine laupäev tuled külla (A)
Post a Comment